Odd Nordstoga

- slett ingen "liten luring"

   

Slepp-konsert på "Fabrikken",

Grünerløkka, Oslo

3. mai 2004

 
 

Luring....

 

"Vilt, vått ...  og vakkert...."

       

Det er bare "store luringer" som klarer å trone VG-listas topp 40 på rekordtid! Odd Nordstogas nye solodebut-album ”Luring” kom ut i april. Avisene har gitt ham terningkast 5 og 6 annenhver og hver sin gang, men det var først 3. mai 2004 at han holdt ”slepp-konsert” med band på ”Fabrikken”, Grünerløkka, i Oslo.

 

FolkemusikkSCENA med konsertserien OsloFOLK stod som arrangører og fikk markert starten på vårsesongen. Konserten gikk for utsolgt hus, med ca. 700 innenfor dørene.

 

Odd vekslet mellom å traktere trekkspill (".. det forhatte instrument" iflg. ham selv), gitar og trøorgel, og rakk å framføre nesten samtlige av låtene fra den nye CD-innspillingen. Har har klart å opprettholde folkemusikkstilen samtidig som de har en anelse av elementer fra pop, blues og Tex-Mex i seg. Ikke desto mindre er tilhørerne fortsatt ikke i tvil om at en befinner seg godt innenfor folkemusikken ettersom Odd konsekvent benytter målføret fra hjemstedet sitt i Vinje, Telemark, når han synger.

 

To ekstranummer måtte også til, da publikum med stormende applaus nektet å forlate konsertlokalet. Og enda et siste framførte Odd alene, kun med verdens mest naturlige instrument – stemmen.

 

Med seg i bandet hadde Odd:

Geir Sundstøl – gitar, pedal steel, mandolin, dobro etc.

Daniel Sandén Warg - fele, gitar, hardingfele

Thomas Tofte – banjobass

Erik Holm - trommer, perkusjon (og litt trekkspill)

 

Se også www.nordstoga.no og www.folkemusikkscena.no

 

 

   

     

 

© fo2:r2

 

Odd stå'kje med lua i handa, han -

- dæn hæng på mikrofón, dæn.....

     

 

   

   

     

 

    © fo2:r2