Til LTK-sidene

Lillehammer

Trekkspill- og Toraderklubb

NM på trekkspill 29.juni-3. juli 2005

Lillehammer Trekkspill- og toraderklubb - arrangør

 

Årets NM på trekkspill i regi av Norske Trekkspilleres Landsforbund (NTL) ble avviklet på Lillehammer med Lillehammer Trekkspill- og Toraderklubb som arrangører.

 

Vi skulle selvsagt ha fotografert og lagt ut bilder av mange flere, men det lar seg dessverre ikke gjøre og håper dere kan tilgi oss for det. Solistklassene er dessverre forsømt av tidsmessige grunner, men vi er imponert over alle de små trekkspillerne. Det viktigste er å bli glad i instrumentet og kunne konkurrere på et vennligsinnet plan.

 

Ta en titt på linkene nedenfor. Kanskje finner nettopp du et bilde av deg selv.......

 

>>NTLs fullstendig resultatliste

 

>>3kkspilltrollenes NM-opplevelser

Alle foto: © fo2:2ne

   

 

 

>>Bilder fra klasse G1 Gammeldans klubb/orkester

>>Bilder fra klasse G2 Gammeldans klubb/orkester 2

>>Bilder fra klasse G3 Gammeldans grupper

>>Bilder fra klasse U Underholdningsmusikk

>>Bilder fra klasse O Orkestermusikk

>>Bilder fra noen andre klasser
 

  Nytt av året var tildeling av en egen "buskspillpris" . Moss Trekkspillorkester kunne ta med seg prisen hjem som bestod av et gullforgylt spill.          

 

 

>>Bilder fra jazzkro

>>Bilder fra "Opplandskveld"

>>Bilder fra lunchkonsert og "Gåmåldanspub"

>>Bilder fra Mesterkonserten

 

 
 

 

   

          Nok en nyhet av året var arrangering av Mesterkonsert der de seks - 6 - NM-vinnerne med høyest poengsum uavhengig av klasse deltok. Lillehammer Trekkspill- og toraderklubb kunne utgi prisen til Christiane Eidsten Dahl, og Ida Løvli Hidle som har spilt sammen i halvannet år, og vant Åpen klasse.  

 

   

© fo2:2ne

   

  Fra en av de mange premieutdelingene. Konkurransekomiteen kunne så langt fra ligge på latsiden disse dagene.       Uten dommere blir det heller ingen konkurranse. Her fra klassen G3.  

 

   

© fo2:2ne

   

  "Fanfaregruppen" med utvalgte fra Lillehammer Trekkspill- og toraderklubb. Med premieutdeling i hele 17 klasser fikk de øvd nok på den lille "snutten" sin  ;-))       Kristian Sørlie, Oslo (t.v.), og Ole Jon Hagen, Otta, spilte seg ikke bare til gull i klasse D2 Duetter f.o.m. 15 år, men gjorde seg også fortjent til å motta trekkspilleren Ottar E. Akres legat, som har vært delt ut årlig f.o.m. 1991, dvs. 1 år før hans bortgang